BLIV en del af vores FRIVILLIGteam

2017-08-19-_DSF4393.jpg

KUNNE DU GODT TÆNKE DIG…

At hjælpe til med at afvikle Outdoor Sydfyn 2019 og blive en del af vores frivilligteam "Outdoorious"? Så kan du her tilmelde dig én eller flere vagter lige her!

Outdoor Sydfyn er drevet af frivillige og vi vil rigtig gerne have dig med på holdet. Der er tre opgaver som skal løses:

Som parkeringsguide, skal du stå ude ved vejen og pege bilister hen til, hvor de kan parkerer.

Som guide skal du stå på ved indgangen til pladsen og byde gæster og deltagere velkommen, dele programmer ud og svare på evt. spørgsmål.

Hvis du skal udlevere mad, skal du give deltagerne mad. Der følger et gratis måltid mad med, til alle der har købt et startnummer.

Uden frivillige, intet Outdoor Sydfyn!

Når du har tilmeldt dig som frivillig, vil du modtage en mail 1-2 uger før eventstart, med alle de informationer du på print har brug for at vide. På dagen vil du få udleveret alle de nødvendige informationer der er i forbindelse med Outdoor Sydfyn og din vagt.

Som frivillig får du…

En fantastisk oplevelse, nogle hyggelige dage (eller dag), nye bekendtskaber og muligheden for at præge Outdoor Sydfyn.

Et måltid mad og drikkelse, en frivillig t-shirt og en snack-pose med lidt lækkert, du kan have med ud på din vagt.

Du får derudover refunderet op til 100 kr af din transport, hvis du kommer langvejs fra og en invitation til åbningsfesten fredag aften, hvor du kan møde arrangører, sponsorer og lokal politikkere. Her får du også et måltid mad samt drikkelse.

Vi kan også give dig en udtalelse til dit CV, hvis du har arbejdet i mere end 12 timer.

Vi arbejder hele tiden på, at skaffe flere fordele, til vores fantastiske frivillig-team.

Har du nogle spørgsmål?

Eller kunne du godt tænke dig, at have mere ansvar og blive en teamleder? Så send en mail til katja@outdoorsydfyn.dk (har du spørgsmål til Outdoor Sydfyn generelt, kontakt info@outdoorsydfyn.dk)


Din t-shirt størrelse *
Unisex
Har du en eller flere, som du ønsker at være på vagt sammen med, så skriv deres fulde navn her og vi vil forsøge at efterkomme dit ønske
Hvilken dag og tidsrum vil du være frivillig?
Vælg gerne flere dage hvis du har lyst til at hjælpe til flere dage og vælg også gerne flere tidsrum, hvis du kan hjælpe til i længere tid pr. dag. Vagterne er ca. 4 timer lange.
Torsdag 22. august
Fredag 23. august
Lørdag 24. august
Søndag 25. august
Har du en skade, madallergi/noget du ikke spiser, en sygdom eller andet vi skal være opmærksomme på?
Jeg giver hermed Outdoor Sydfyn tilladelse til, at de fremadrettet må kontakte mig angående at være frivillig ved Outdoor Sydfyn *