De fedeste udfordringer I de smukkeste omgivelser

16.-19. august 2018

Forestil dig det vildeste mountainbikerace i de sydfynske alper. Eller en stille eftermiddag i havkajak med det blikstille øhav som kulisse. En morgen-løbetur langs Øhavsstien mens dagen gryer og resten af familien slumrer. Eller en tur for livet på windsurferskole sammen med ungerne.

OUTDOOR SYDFYN er for alle. Den inkarnerede sportsudøver, der søger de hårdeste, mest krævende konkurrencer. Familien, der vil tilbringe en weekend sammen, fuld af kvalitetstid, natur og masser af sjove outdoor-aktiviteter på vand og land. Og alle dem, der bare gerne vil kigge på, spise en is, drikke en øl og nyde det enestående natur- og kulturlandskab omkring Faaborg.

OUTDOOR SYDFYN finder sted fra den 16.-19. august 2018 og byder på seks hovedkonkurrencer og et væld af ”try it-aktiviteter” for børn og voksne, shopping, madboder og gode overnatningsfaciliteter.

Alle aktiviteter har det sydfynske øhav og de sydfynske alper som legeplads. Et mekka for outdoor-entusiaster. Se oversigt over aktiviteter her.

Outdoor Sydfyn har lagt fantastisk natur til fede oplevelser siden 2013. Vores mål er at give dig og din familie og venner de fedeste udfordringer i de smukkeste omgivelser. Vi ser frem til at tage imod dig i Faaborg den 16. - 19. august 2018.