WALK & WRITE

TRY IT (Betaling og tilmelding nødvendig)

Walk&write

Natur – selvoplevelse – fordybelse

Oplev dig selv og naturen på en helt ny måde. I år har du mulighed for at deltage i walk&write til Outdoor Sydfyn. Et nyt koncept, hvor vi vandrer stille gennem det smukke sydfynske landskab i en lille gruppe – uden samtale og med en skrivebog ved hånden. Undervejs gør vi ophold, hvor skriveguide Ina Lykke Schmidt sætter gang i din skrivning – som er helt privat, og som kun du selv ser. 

Walk&write handler om at opleve glæden ved at skrive i naturen – og er for alle uanset erfaring med at skrive. Det varer to timer, og du kan vælge lørdag eller søndag. Lørdag går vi gennem Pipstorn Skov og søndag Bjørnø rundt.

Deltagelse er efter først-til-mølle, og du vælger selv, hvilken dag du vil deltage. Du får en lille goodie-bag med skrivebog, kuglepen, vand og en snack. 

Pris pr. deltager 130 kr. pr. tur (færgebillet til Bjørnø søndag er inkluderet i prisen).

Hvis du tror, det kunne være noget for dig, så meld dig til allerede nu. Der kan max være 15 deltagere pr. tur.

TIDSPUNKTER:
Lørdag d. 24. fra kl. 10:00 - 12:00, mødested på parkeringspladsen ved Pipstornskoven.

Søndag d. 25. fra kl. 11:15 -14:30, mødested ved Bjørnøfærgen.

 Walk&write arrangeres ved kursusvirksomheden Skrivekraft, der udbyder kurser og workshops i trivselsfremmende skrivning. For mere information se Skrivekrafts Facebookside, eller kontakt Ina Lykke Schmidt på 22868076.

WALK&WRITE.png
”Min mor var helt blød, tom, lettet og havde virkelig oplevet velværet ved skriveriet, så hun var SÅ hooked og glad. Jeg havde samme lette og dejlige følelse, men oplevede noget helt andet. Jeg fik ro og skrev løs, nu har jeg nærmest én novelle og to halve.”
— Tidligere deltager